Icon

Beppie Bekendmakingen

Met Beppie kun je alle bekendmakingen van Nederland vinden.
Je kunt zoeken op postcode of woonplaats maar ook een straat of elke andere zoekterm dat met de bekendmaking te maken heeft. Denk hierbij aan het soort bekendmaking of de publicatiedatum. Als de bekendmaking die je zoekt over een bushalte gaat dan kun je bijvoorbeeld op bushalte zoeken.

Na de eerste zoekresultaten kun je deze verder filteren op publicatiedatum of soort bekendmaking. De vergunningen, besluiten en mededelingen kun je delen via sociale media met buren en familie.


Wekelijkse nieuwsbrief
Beppie vindt het nuttig om haar kennis te delen met anderen zodat iedereen op de hoogte is van wat er in de buurt gebeurd. Beppie is hierin spontaan en stuurt je een bericht als jij het toelaat.. De wekelijkse nieuwsbrief met de bekendmakingen uit jouw eigen postcodegebied en omgeving is hiervan een goed voorbeeld. Om deze nieuwsbrief te ontvangen heb je geen account bij Beppie nodig. Iedereen kan zich gratis abonneren via het formulier op de eerste pagina van beppieweb. Elke maandag ontvang je dan jouw nieuwsbrief. Als bijlage, een pdf bestand, en als webversie. De bekendmakingen kun je printen, mailen en delen op social media. Ook kun je de locatie opzoeken of de bekendmaking vertalen.

www.beppieweb.nl

Beppie
Beppie is fan van open data en gelooft in de innoverende rol die het kan spelen in een steeds meer gedigitaliseerde samenleving. Beppie is een burgerinitiatief, vrij en onafhankelijk. We willen de overheidsbesluiten en gemeentelijke bekendmakingen op een makkelijke manier bij alle burgers brengen. Als je weet wat er in je buurt gebeurd, ben je meer betrokken met jouw wijk. We hebben daarvoor de Beppie website en de Beppie apps ontwikkelt.

Beppie heeft een facebook pagina en een twitter account. Beppie publiceert met regelmaat interessante en opmerkelijke bekendmakingen of ander gerelateerd nieuws. Je kunt Beppie volgen en liken op:

Facebook

Twitter

Als je vragen hebt over Beppie? Stuur dan een mail via de contactpagina. We helpen je graag verder..